m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top
house-19
house-4
house-8

Bouw

Bouw

TAVOS is als aannemersbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van unieke, op maat ontworpen woningen. Deze projecten vereisen speciale kennis en ervaring. Door onze specialisatie zijn wij in staat om efficiënt te werken en uw project niet alleen op tijd, maar ook tegen een betaalbaar tarief af te leveren. Wij geven u de ruimte om eigen beslissingen te nemen en denken met u mee over mogelijke valkuilen en mogelijkheden.  

Turnkey projecten met BouwGarant keurmerk

Wij kunnen u voorzien van een turnkey project, wat betekent dat wij alles van het begin tot de sleuteloverdracht voor u regelen. TAVOS is een aannemersbedrijf in de omgeving Arnhem maar verzorgt projecten in heel Nederland. Bouwbedrijven die erkend zijn door het BouwGarant keurmerk moeten aan strenge eisen voldoen. Als betrouwbare aannemer met een BouwGarant verzekering biedt dit zekerheid voor iedereen die een (vrijstaande) woning of villa wilt laten bouwen. Daarnaast is een zeer belangrijk kenmerk van een BouwGarant aannemer dat het een financiële afbouwgarantie geeft. U als klant heeft dan de zekerheid dat uw project wordt afgebouwd voor de afgesproken prijs.  

Verbouwen of verduurzamen

Een grote verbouwing of verduurzaming van uw woning is een project dat niet onderschat mag worden. TAVOS kent alle facetten van het bouwen en helpt u graag bij uw (grote) verbouwing en of verduurzaming. Wij geven u met een verbouwgarantie zekerheid bij al uw projecten.

De bouwfase

De bouwfase is een essentieel onderdeel van elk bouwproject omdat het de fase is waarin de plannen worden uitgevoerd. Tijdens de bouw worden verschillende taken uitgevoerd zoals het leggen van een fundering, het installeren van rioolleidingen en metsel- en timmerwerk. Elektriciteits- en installatiewerkzaamheden horen ook bij de bouw van bijvoorbeeld een huis. De aannemer zal samen met u bepalen wat de beste methode is voor uw project. Of dit nu gerealiseerd wordt door middel van traditionele bouwmethoden of door prefab en/of modulair bouwen, wij bespreken met u de mogelijkheden.  

De kosten voor het laten bouwen van een huis hangen af van het gewenste project. Wij zijn betrokken bij het ontwerpen van een huis en het regelen van de bijbehorende vergunningen. Wilt u beginnen met de bouw van uw droomhuis? Neem dan contact met ons op. Bekijk voor inspiratie onze (turnkey) projecten.

 

Category:
Date: