m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Recent projecten

TAVOS is gespecialiseerd in turnkey projecten, dat wil zeggen dat wij als organisatie een bouwproject geheel gebruiksklaar opleveren. Of u nu een luxe villa wilt laten bouwen of een commercieel gebouw, wij kunnen alles van begin tot eind verzorgen. Dit noemen wij een turnkey oplevering. TAVOS zorgt voor het ontwerp, de bouw en de benodigde vergunningen die aangevraagd moeten worden voor het verwezenlijken van uw droom.

Voordelen van een turnkey project

Een turnkey huis, villa of bedrijfspand laten bouwen biedt meerdere voordelen. Het aannemersbedrijf TAVOS, wat een specialist is in projectontwikkeling, is uw persoonlijke contactpersoon die u begeleidt tijdens het gehele proces. U wordt compleet ontzorgt tot de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Daarnaast doen wij alles in samenspraak met de klant. Uw wensen en specifieke behoeften bespreken we graag om tot een project op maat te komen.
Een ander voordeel is dat een turnkey project zowel tijd als geld bespaart. De kosten voor een turnkey project worden namelijk duidelijk gecommuniceerd met de klant. Een dergelijk project kan vaak sneller worden afgerond dan een traditioneel project omdat de aannemer verantwoordelijk is voor alle aspecten van het project.

Vraag een adviesgesprek aan

Zoek u een betrouwbare en ervaren aannemer voor uw project? Zoek dan niet verder dan TAVOS. Dé experts in het leveren van hoogwaardige, kosteneffectieve oplossingen voor constructies uit de hele wereld met een grote verscheidenheid aan klanten. Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze voorgaande projecten ter inspiratie.