m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top
_FDV0891
_FDV0898
_FDV0975

Ontwerp

Ontwerp

Uw eigen huis laten ontwerpen is een droom die werkelijkheid kan worden. Deze droom is van u en wij helpen u deze uit te laten komen. Uw ideeën, behoeften en wensen zijn de leidraad. Wij kunnen al in een vroeg stadium met uw architect overleggen en kunnen u een indicatie geven of uw ontwerp binnen uw bouwbudget realiseerbaar is. 

Bouwtekening laten maken

Nadat we uw wensen hebben besproken en vastgelegd worden deze plannen op papier geschetst. Voor het laten maken van een bouwtekening werken we nauw samen met verschillende partners zoals architecten, ingenieurs en andere professionals. Daarbij zorgen zij ervoor dat het gebouw voldoet aan alle veiligheidseisen. 

Droomhuis laten ontwerpen 

Bij het ontwerpen van uw droomhuis kunt u alle kanten op. Traditionele architectuur is gebaseerd op beproefde ontwerpen die al eeuwenlang worden gebruikt, terwijl modernistische architectuur de nadruk legt op innovatie en nieuwe materialen. De moderne architect zal daarbij letten op duurzaamheid en energie-efficiëntie. TAVOS is een full service aannemersbedrijf. Wij nemen het hele proces uit handen en begeleiden u bij de realisatie van uw droomhuis. Wij bieden u een breed scala aan diensten, waaronder de bouw en de daarbij benodigde vergunningen.  

De kosten voor het laten ontwerpen van uw droomhuis hangen af van uw speciale wensen en de tarieven van uw architect. Al onze projecten zijn samengesteld op basis van uw wensen. Wilt u meer weten over onze (turnkey) projecten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Category:
Date: