m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top
_FDV0677
_FDV0626

Vergunningen

Vergunningen

Bouwvergunningen kunnen een uitdaging zijn om te verkrijgen, vooral als u een huis wilt laten bouwen volgens u wensen. Bij TAVOS hebben we een team dat een expert is in het verkrijgen van, moeilijk haalbare, (bouw)vergunningen in Nederland. TAVOS heeft een breed netwerk van bureaus in het buitenland die u kunnen helpen bij het verkrijgen van uw vergunningen.  

Bouwbegeleiding bij TAVOS

De bouw van elk gebouw, zowel commercieel als particulier, is een complex en sterk gereglementeerd proces. Bij TAVOS verzorgen we bouwbegeleiding waarbij we het volledige project uit handen nemen. Zo hoeft u niet te denken aan bestemmingsplanprocedures en verschillende bouwvergunningen zoals een omgevingsvergunning of bijvoorbeeld een exploitatievergunning. Wij werken namelijk nauw samen met verschillende partners die u kunnen voorzien van de benodigde vergunningen bij het realiseren van uw droomhuis.  

Als u meer wilt weten over het ontwerp of de bouw van uw gebouw, neem dan contact met ons op. Bekijk onze (turnkey) projecten voor wat inspiratie!

Category:
Date: